Met deze lijst kan je toegangsbandjes bestellen voor de activiteiten tijdens het dorpsfeest “Heel Schoonloo beleeft”!
We vragen je om deze lijst in te vullen en in te leveren bij Schoolstraat 8 in Schoonloo. Het is ook mogelijk om deze digitaal in te vullen. Download het bestand dan hier en stuur deze ingevuld naar het mailadres van de organisatie. Dit bij voorkeur voor 1 juli 2018. Dit geeft de organisatie een goed beeld van het aantal bezoekers en garandeert jou als bezoeker toegang, want vol=vol.

Download hier de lijst Bestellijst dorpsfeest 2018

Op woensdag 29 en donderdag 30 augustus is van 19:00 uur tot 21:00 uur de mogelijkheid om in het dorpshuis “De Zevenster” de reeds bestelde kaarten op te halen en te betalen (contant).
De mogelijkheid bestaat om een “passe partout” te kopen waarmee je het hele weekend toegang hebt tot alle activiteiten. Een heel weekend feest voor maar 40 euro! Voor kinderen t/m 12 jaar zijn de passe-partouts beschikbaar voor maar 10 euro.

Verder zijn er losse toegangsbewijzen beschikbaar voor de barbecue, de zaterdagavond en voor de brunch. Deze drie onderdelen kosten allen 15 euro. Nodig ook je dorpsgenoten, vrienden, familie, collega’s, kennissen uit om dit feest in Schoonloo mee te maken.

Vrijdagavond zal tijdens de opening onze dorpsvlag onthuld worden door een trouwe dorpsvriend. Hoe leuk zou het zijn als het hele dorp tijdens het dorpsfeest deze vlag gaat ophangen? Bestel daarom ook alvast je eigen dorpsvlag. Zodat we tijdens het feest met elkaar kunnen vlaggen!
Onderaan de bestellijst is nog ruimte om je eigen team aan te melden voor de pubquiz op vrijdag (5 euro p.p.), of je deelname voor de zeepkistenrace door te geven (gratis). Bedankt alvast voor jullie medewerking, en we hopen op een goede verkoop.

 Kom ook en beleef het mee in Schoonloo!

Als er vragen zijn kun je contact opnemen via het mailadres van de organisatie of 1 van de commissieleden